Een Cursus in Wonderen

Een Cursus in Wonderen is een bestaande en een reeds door velen beoefende spirituele leerweg, die inspiratie en inzicht geeft over de Zin van het leven en andere diepgaande levensvragen. Deze cursus van De3weg wordt gegeven door Lucia van dijk.

Er is een introductiecursus en deze omvat 10 bijeenkomsten, die om de week op de dinsdagen worden gehouden. In deze tien samenkomsten wordt de metafysica en het gedachtegoed van De Cursus uitgelegd en worden de eerste 50 lessen van het werkboek behandeld en als huiswerk meegegeven.

Na de introductiecursus kun je deelnemen aan de vervolgstudie. Dit zijn vier-wekelijkse bijeenkomsten voor inspiratie en verdieping, waarin steeds één thema wordt uitgewerkt en met elkaar besproken.
Als je de introductiecursus niet bij De3weg hebt gedaan, kun je toch aan deze vervolgstudie deelnemen als je al bekend bent met het gedachtegoed van Een Cursus in Wonderen.

Deze cursussen wordt gegeven in de mooie groepsruimte van De3weg, gelegen in een eigen stukje bos in Zuidwolde.
Klik hier voor verder informatie over Een Cursus in Wonderen.

De therapeutische gesprekken bij De3weg worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering; soms volledig. Een intakegesprek verplicht je tot niets. Samen kijken we of een therapie of cursus bij de De3weg voor jou geschikt is. Bij De3weg kun je jezelf aanmelden, maar ook kan de huisarts je doorverwijzen.
Klik hier voor meer informatie over de therapeutische gesprekken.